Pages

Siksa Kubur (pupujian sunda)

Eling eling ikhwan ikhwan
sing emut kana siksaan
eureunkeun ka maksiatan 
masing emut ka pangeran

Elingkeun siksa kubur
nu aya dina pitutur
emutkeun sadaya dulur
banget pisan siksa kubur

Kasaha nyuhunkeun tulung
lian ka Allah nu Agung
siksa Allah nu Agung 
sengseredan heunteu suwung

Bareung jol munkar wanakir
mantak sieun ka laleutik
mariksa bari ngagidir 
nu matak kudu jeung pikir

Tului jasad geugeuroan 
tapi taia nu nulungan
dunya mah heunteu nulungan 
anging amal sareung iman

Eling eling ikhwan ikhwan
sing emut kana siksaan
eureunkeun ka maksiatan 
masing emut ka pangeran

Tuluy jasad geugeuroan 
tapi taya nu nulungan
dunya mah heunteu nulungan 
anging amal sareung iman.

3 komentar:

Anonim mengatakan...

nicw
salam hangat dari blue

D.Durahman mengatakan...

kang kaya nya kita punya kesamaan deh..!
aku juga kalo nyapa suka (salam hangat)............gitu,, he

Ade Abu Adam mengatakan...

kang gaduh MP3 na teu, saurna aya nu ngalagukeun nana Ega anggraeni, tapi browsing teu mendak raratan :D

Posting Komentar

Apapun komentar nya, Saya tunggu..!